NOTD Pupa – Italien möter Riga

Jag inviger bloggen med mitt käraste fynd från Riga. Bilderna tog jag för några veckor sedan när jag bestämde mig för att börja lackblogga, men så tog det ett tag innan jag bestämde mig för var själva bloggandet skulle äga rum. Fast nu tycks jag ha slagit mig till ro här, men jag är långt ifrån klar med layouten.

Namnet Lacky kläckte Hjärtevän på färjan hem från Riga, och därför känns det rätt att börja med detta Rigafynd även fast jag inte minns vilket nummer lacket har och själva flaskan befinner sig ett par 20 mil härifrån Hälsingland.
Hursom, detta är ett svart krämlack med precis lagom mycket guldflecks i. Detta är två lager + SV men ett lager hade varit tillräckligt. Bilden i mitten är utomhus, de andra under lampa.

Pupa är ett italienskt märke med rätt undermålig hemsida vars färgurval  inte bjuder på några direkta sensationer men ändå är vardagsspännande. Formulan trivdes jag jättebra med, har inga som helst anmärkningar på den. Därför ångrar jag att jag inte fick med mig några fler Pupalack, som krigsbyte från Livland! Det smaragdgröna här nedanför till exempel.
Förresten, så fort jag hittar min kamera kommer bildkvalitén att bli snäppet högre. Lite bloggväxtvärk kan jag tillåta mig… PMS-stinn och dan som jag är.

Jag blir jätteglad av kommentarer och uppskattar varenda en! För enkelhets skull svarar jag i samma tråd.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s