Mavala Carrousel

Kicks har tagit in Mavalas höst/vinterkollektion Carrousel Colors. Jag stod och höll i den blå nyss och ångrar att den inte fick följa med hem. Den gröna också. Det verkar vara riktigt sköna dämpade höstfärger, med betoning på färger – jag är trött på beige, nude, taupe och brunt nu.

To revive a fashion palette of sensible colours, too often taking refuge in beiges, greys, browns, midnight blues or black, MAVALA unveils its new collection of theatrical, mineral and flamboyant shades inspired in turn by the spirit of English romantic or bohemian boldness. …A unique style for those not frightened to be adventurous !

Förresten stör det mig nåt så innerligt att apostrofen i ordet color´s är helt språkligt inkorrekt.

4 thoughts on “Mavala Carrousel

  1. Är det bara jag som ser Mavala lite som ett tantmärke? Jag ser alltid tanter stå vid Mavala-avdelningen på Kicks. Och om jag pratar med en tant om nagellack brukar hon prata om Mavala. :P

  2. Haha nej du har ju rätt! Har aldrig tänkt på det, men jag har samma upplevelse av tanter som pratar Mavala. Kan det vara något med basfärgutbudet? Det är ju rätt mycket klassiska lackfärger i massor av nyanser.. Kanske tanter är mer färgkonservativa?

  3. Ja, det är de nog. Men alla märken har väl ett basutbud. Men ja, i allmänhet så har andra märken lite mer crazy saker också och det kanske är avskräckande? Hm…

  4. Kanske är att basdisplayen har de klassiska “säkra” färgerna, och de lite mer “farliga” kollektionerna brukar hamna i en uppställning för sig? Som Carrousel. Har du sett den IRL förresten?

Jag blir jätteglad av kommentarer och uppskattar varenda en! För enkelhets skull svarar jag i samma tråd.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s