China Glaze Pure Elegance

Idag har jag avnjutit ett lack jag önskat mig sen i våras när jag först såg det på bild. Fastnade för det direkt – en skön laxig rosa nyans som väldigt passande gett sig i lag med vackert gyllene shimmer. Precis ett sånt lack jag inte kan motstå. Jag har sparat det till en dag då jag behöver en riktig boost – och idag var en sån dag, en ta-itu-med-grejer-dag, uppsatsarbete here I come.
I dämpad inomhusbelysning är detta lack nästan vad jag önskat mig. Men i dagsljus  byter det personlighet och blir en skarp tuggummirosa – har letat efter en liknelse hela dagen och tuggummirosa tränger sig gång på gång upp ur hjärnvindlingarna – där skimret verkar cerist. Det drar ned betyget ganska rejält för mig, alla swatches jag sett har byggt upp en bild av ett mjukt aprikosfärgad ljuvlig sak. Men i rättvisans namn visar alla mina bilder också denna persikodröm! Aldrig varit med om en så svårfångad rosa.

 
Formula/applicering: Lite skirare än vanligt med CG, detta är tre lager. Applikationen var lite lättare än mina senaste Vintage Vixenlack, det kändes mera lättstyrt på nageln.
Torktid: Tio minuter innan SV verkade på ytan och sen nästan en halvtimme innan allt satt.
Hållbarhet: Lite lite toppslitet efter en dags bruk, men går nog fint att ha en hel dag till.
Färg: Ja, färgen ja. Jag måste säga att bilderna är missvisande, men jag får verkligen inte den rätta färgen att fastna. Färgen är mycket skarpare än bilderna visar, i lysrörsbelysning kan den nästan misstas för neon.
Helhet: 3/5
Blogger har förresten bestämt sig för att ladda upp mina bilder felvända hur jag än beter mig.

12 thoughts on “China Glaze Pure Elegance

  1. Detta köpte jag väl ganska nyligen? I love rosa. Men jag har så många rosa lack. Dock vann detta min gunst då det hette Pure Elegance. Mycket trevligt namn.

  2. Jag har inte kommit så långt att jag har testat det ännu.
    Helt random fråga: jag ska på tjejfest p Café Opera på fredag, men står utan sällskap. Vill du?

  3. Jag vet inte så mycket heller, kanske är det så att det inte finns så mycket att veta. Det är som sagt på Café Opera på fredag (imorgon) och det börjar vid 8 eller halv 9 tror jag. Gratis inträde borde det vara. Man får goodiebags. Det ska bara vara tjejer där de första typ två timmarna (därav tjejfest) och senare öppnas dörrarna för alla.

  4. Låter som en potentiellt riktigt kul kväll! Jag kommer nog inte kunna haka på, planeringen går inte ihop, men jäklar vad trevligt att du frågade! Skulle vara kul att ta en fika till helgen eller veckan eller så, kan du?

  5. I helgen har jag nog jobb och lite annat häng inbokat i alla fall. Men till veckan kanske? Det finns ett antal filmer jag skulle vilja se på bio t.ex.

Jag blir jätteglad av kommentarer och uppskattar varenda en! För enkelhets skull svarar jag i samma tråd.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s