Hjälp

Mina naglar är hemska just nu. De är hårda och sköra som sockerglas. Minst en åt gången är sprucken och som ni ser på mina senaste bilder är pekfingernageln helt nedfilad efter att halva bokstavligt talat flög av när vi grejade med bilen för nån vecka sen. Jag blir förbannad. Nagelolja verkar inte räcka. Nån som har nåt tips på ett bra baslack som gör nageln mer flexibel och mjuk?

2 thoughts on “Hjälp

  1. Hm, tråkigt…
    I budgetklassen tycker jag att Depend har rätt så bra produkter. Deras Nagelstärkare gör nageln riktigt hård och stark, och deras Beauty Lack ger ett bra skydd som stärker nageln och fyller ut “ränder”. Båda går att använda som baslack, eller bara ensamt om man vill köra naturellt.
    Lycka till!

  2. Nagelmassaker :(
    Nagelstärkaren tror jag är boven i dramat just nu, det är det jag använt sen i somras och det har nog gjort nageln FÖR stark så den går av vid minsta lilla smäll.

    Hade faktiskt glömt hur bra jag trivdes med beautylacket (varför bytte de namn från ridge filler…) ska nog gå tillbaka till det och se om det blir bättre :) tack för tipsen!

Jag blir jätteglad av kommentarer och uppskattar varenda en! För enkelhets skull svarar jag i samma tråd.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s