Franken with Mavala Smoky Blue

Idag har jag lekt lite med mitt senaste Mavalalack, Smoky Blue, som jag swatchat tidigare här. Jag blev ju rätt besviken på glittret och nu hittade jag en gammal eye dust jag aldrig kommer att använda… ni ser var jag är på väg va?

Today I’ve been playing around with my latest purchase from Mavala, Smoky Blue. I was pretty disappointed with the shimmer that didn’t show on the nail so… why not play with it?

Formula/applicering: Formulan förändrades naturligtvis av glittret, den blev tjockare men faktiskt bättre. Detta är två lager och jag är rätt förtjust. SV tog fram glittret ännu mer. Jag hade i lite mindre än ett halvt kryddmått ögonskugga totalt, i många omgångar med mycket flaskskak emellan.
Torktid: Jag vet inte om jag är överdrivet positiv nu men jag tycker det gick lite snabbare än vanligt. Kom åt nageln på tangentbordet några minuter efter jag lackat och svor högt för jag var säker på att jag skulle få lacka om, men det blev inte så mycket som ett litet hack.
Färg: Naturligtvis ställer det här vidriga ondskefulla vinterdagsljuset till det så jag inte får till ordentliga foton (jag har letat dagsljusglödlampor förgäves…) men jag skulle säga att det sista fotot har korrekt färgåtergivning. Tyvärr var det inga guldiga toner i ögonskuggan (guldskimmerfascinationen håller i sig), bara silver och blått, men jag tycker ändå betydligt mer om Smoky Blue nu. Eller jag kanske bör döpa om den… några förslag?


Jag har knåpat lite med frankenlack förut men inget jag är riktigt nöjd med. Det värsta jag gjort är nog när jag förstörde mitt CG Classic Camel. Jag ska nog mixa i tomma flaskor…

9 thoughts on “Franken with Mavala Smoky Blue

Jag blir jätteglad av kommentarer och uppskattar varenda en! För enkelhets skull svarar jag i samma tråd.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s