Viva la Diva minilack w2010 swatches

Denna soliga onsdag blev perfekt att swatcha mina nyaste VLD-lack på. Vad underbart det är att fota i bra ljus! Tråkigt nog har jag inte lyckats få reda på om dessa lack har några namn, som ju förra omgången minilack hade. Trist. Namn är så mycket roligare än nummer.

Börjar med den färg jag tyckte såg intressantast ut i flaskan imorse, det blågröna nr 19. Jag är svag för allt som lutar åt grönt.
Samtliga bilder är utan topplack.

Formula/applicering: Nr 19 är tyvärr ganska kalkig. Inte lika hemsk formula som sommar/vårlacken hade men åt det hållet. Detta är två lager utan överlack. Stort stort minus för formulan.
Torktid: Snabb
Färg: En alldeles underbar aquablågrön. Dovt och väldigt lättburet för att vara en så tyken knallig färg. Vinterpastell!
Helhet: 3/5

Formula/applicering: Eftersom nr 19 hade så dålig formula och hela förra minikollektionen också hade det höll jag på att sätta i halsen när denna grå dröm träffade nagelplattan. Vilken skillnad! Det här är ett enda lager, totalt täckande och mjukt som en dröm. Total jackpot! Inget topplack. Jag älskar…
Torktid
: Snabb, otroligt snabb, jag är imponerad.
Färg
: Mörk svampig grå. Varm i tonen, också lättburet och en klar favorit. Jag säger faktiskt att detta är ett must have! Blir en helmanikyr när jag swatchat klart, fast det kommer nog distrahera mig på nyckelharpslektionen sen…
Helhet
: 5/5

Formula/applicering: Inte lika täckande som det grå, men lika krämigt och lättapplicerat. Det krävdes två lager för att slippa VNL. Inget topplack.
Torktid: Lika snabb, jag är faktiskt imponerad… snabbare utan SV än med.
Färg: Ganska vanlig hallonrosa. Färgen i sig är inte unik men… trevlig? En sån färg jag brukar landa på när jag kommer hem med rosa lack så därför har jag några dupes eller i alla fall syskon.
Helhet
: 3/5

Måste bara avsluta med min favorit, se bara vilken vacker kant det blev. Så lättapplicerat och härligt!

7 thoughts on “Viva la Diva minilack w2010 swatches

Jag blir jätteglad av kommentarer och uppskattar varenda en! För enkelhets skull svarar jag i samma tråd.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s