NOTD i grönt

Nu har jag njutit av Zoya Edyta på naglarna i snart 24 timmar och jag vill dela med mig av skönheten. Men får inte till några rättvisande foton! Det är så mycket vackrare än såhär.

 

Formula/applicering: Som en dröm. Två lager.
Pensel/kork/flaska: Jag tror Zoya är min nya favorit vad gäller alla tre.
Torktid: Snabb!
Hållbarhet: Utan topplack en dag, maximalt. Med topplack är skillnaden anmärkningsvärd, testade like olika när jag lackade igår och de med topplack är fortfarande som nylackade.
Färg: Oh. Åh! Jag måste komma på nåt sätt att få bättre foton, dessa gör inte Edyta rättvisa alls. Mossgrönt med gyllene skimmer som ser intensivt grått ut i viss belysning. Oftast framträder det vackra mossgröna gyllene.. en riktigt juvel. Fullpackat med microshimmer och guldglitter. Måste berika min samling med fler Zoyalack.
Helhet: 5/5

7 thoughts on “NOTD i grönt

  1. Är också Zoyafrälst. Gjorde en fuling inför jul. Min bror kunde inte komma på vad han skulle köpa för julklapp till mig så jag gav honom ett förslag som han nappade på. Jag beställde hela Wicked-kollektionen och ändrade till hans adress. Jag vet att jag kommer bli glad för den julklappen, överraskning eller inte. :D

  2. Haha vilken perfekt lösning! Jag kommer att sno den nån jul, garanterat :) Detta är mitt allra första Zoyalack och jag måste bara ha fler… resten av Wicked står väldigt högt på min lista.

  3. Sminkan: jag är nyfrälst! Älskar också, vill ha mer.

    Anne: Nu blir jag hemskt nyfiken. Vem säljer Zoya här hemma i Sverige? Jag höll på att klicka hem Crystal också, det blir nog nästa gång :)

  4. Gör det! Nagelglädje på Tradera är jättepålitliga, har aldrig haft några problem med dem. Önskar bara de hade fler lack att välja på..
    Trevlig helg tillbaka :)

Jag blir jätteglad av kommentarer och uppskattar varenda en! För enkelhets skull svarar jag i samma tråd.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s