Depend nagelborste

Den här nagelborsten har jag testat sen i somras och det känns dags att utvärdera den. Tidigare har jag använt en mjuk barntandborste att borsta naglar och nagelband med efter att jag smörjt in dem med nagelandsrengöring. Depends borste är bra om man vill borsta alla naglar samtidigt och den har ett bra grepp. Själva borsten är av plast och ganska hård.

Personligen föredrar jag nog barntandborsten ändå. Jag föredrar att ge varje nagel sin egen tid, det blir bättre i längden. Plus att den är mjukare. Men har man bråttom är Depends borste behändig och jag är glad att jag har den när jag har bråttom men den är inte att rekommendera som enda nagelborste.

Just nu saknar jag den enormt, jag ska sluta resa utan att ta med mig allt det nödvändiga för naglarna. Nästan så jag vill ta till tandborsten! Men jag har ju inte nån nagelrengöring med mig så det är ju ingen idé.

Kostar runt 20 kr och finns bl a på Åhléns.

2 thoughts on “Depend nagelborste

  1. Hahaha, så det är så man använder nagelbandsrengöring! Jag har ingen men har ändå funderat på hur det går till (utan att orka kolla upp det). God fortstättning förresten :)

  2. Du har ju så snygga naglar att det inte behövs :) En annan har nagelband som behöver häcksax om jag inte håller dem lugna med oljor och peeling… fy för diviga nagelband haha. God fortsättning!

Jag blir jätteglad av kommentarer och uppskattar varenda en! För enkelhets skull svarar jag i samma tråd.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s