China Glaze – TMI del 1

Idag har jag haft en sån där skön shopping- och sushifrossardag. Tyvärr fick jag inte med mig kameran trots att jag varit förutseende och lagt den i hallen men jag tog ett kasst iPhonefoto istället. Dagens skönhet är det alldeles underbara holografiska lacket TMI. Jag kan inte slita blicken från det!

Tyvärr blev det bara en enda acceptabel bild men jag behåller lacket på och fotar det mer imorgon.

Kollektion: OMG 2008
Formula/applicering: Ljuvlig. Inga anmärkningar.
Torktid: Bland det bästa jag varit med om. Två lager och SV, båda händerna klara och torra på under 10 minuter. Första lagret torkade innan jag hunnit till tionde nageln.. Tunna och vältäckande lager.
Hållbarhet: Haft det en hel dag och en hel natt utan att det märks något slitage alls.
Färg: Underbar dämpad röd, lite… dammig. Vill kalla det rosa men det är det inte! Ibland ser jag lite orange i och ibland vill det vara hallon men nej – det är rött, mjukt och lent som sammet.
Helhet: 5/5 med eftertryck.

2 thoughts on “China Glaze – TMI del 1

  1. Har jag testat detta eller inte? Jag är osäker. Jag blandar liksom ihop alla de holografiska lacken med förkortningsnamn. Det är därför jag behöver listan jag gjort över alla mina lack så jag minns vilka jag redan testat.
    *kollar den*
    Nej, den har jag inte testat ännu. Men dammig färg låter utmärkt, sånt gillar jag.

  2. En lacklista! Jag ska också göra en lacklista! Listomanen i mig fick just blodad tand :D
    Dammiga färger är livsviktiga, man måste kunna lacka sig både proper och fräck samtidigt och då är dammiga färger bäst tycker jag.

Jag blir jätteglad av kommentarer och uppskattar varenda en! För enkelhets skull svarar jag i samma tråd.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s