Modified Classic Camel… Brown Camel?

Idag har jag avnjutit China Glaze milt beigebruna Classic Camel från Vintage Vixen. Det här är en sån färg jag inte använder ofta men är hemskt glad att jag har ändå. Man vet aldrig när man behöver ett snyggt men diskret neutralt lack men när man väl gör det är Classic Camel perfekt.
Dock måste jag erkänna – jag har modifierat mitt lite. Under ett ögonblick av tillfällig sinnesförvirring ville ha det lite lite brunare och droppade i några få droppar chokladbrunt lack i (minns inte vilket). Jag ångrade mig som attans direkt efteråt men nu har jag faktiskt börjat tycka om min mixtur.
Behöver jag säga att jag garanterat kommer skaffa ett nytt Classic Camel som experimentlustan inte får gå ut över?
Eftersom jag modifierat lacket så utgår recensionen denna gång. Den är helt enkelt inte applicerbar på det riktiga Classic Camel.

Today I’m wearing wonderfully mild and discrete golden beige Classic Camel from CG Vintage Vixen collection. However this is not the real Classic Camel, for some reason I modified it with a couple of drops of chocolate brown polish. I immediately regretted it, but it has grown on me. I am going to get myself another bottle of Classic Camel though, one that I will not experiment with… Since I’ve modified this I won’t review it as i usually do, since this isn’t applicable on the  real Classic Camel.

Curiosity of the week: Avada Kedavra, the death spell in Harry Potter’s world, is actually Aramaic and translates to “I obliterate when I speak”.  Another well known spell, abracadabra, is also Aramaic but is a little more constructive: “I create when I speak”.

11 thoughts on “Modified Classic Camel… Brown Camel?

 1. Lite annorlunda färg, men en härlig lyster i den. Jag har precis lackat om(tårna)till OPI(Let me enternain you) som är ett rosalila lack med skimmer/pärlemor, köpte det på KICKS för en månad sedan. Jag håller på att längta ihjäl mig till maj månad då huvudstaden skall besökas och köpa lite nya lack o nagelprylar på KN Nails i Solna som är nagelmecka nr 1.

 2. Mmm jag älskar gyllene skimmer. Fast detta är nog mer glitter än skimmer, inte fel det heller! :)

  Finns det ett lackställe i Solna som jag missat, var ligger det!? Måste undersökas :)

 3. Mitt i Solna Centrum med adress Skytteholmsvägen 26, se hemsidan Kn nails products, har för mig att det var någon fontän i närheten sedan man kommit upp från T-banan, det var ju 2 år sen sist jag var där. Rätt av dig mer glitter naturligtvis på OPI-lacket.

 4. Oh ja nu vet jag! Var inne där i somras men de måste haft en sommarjobbare eller nåt för servicen var riktigt dålig. Gick därifrån utan att handla. Men får ge det en chans till :)

 5. OriginalClassic Camel blev jag besviken på. Alltså, inte färgen i sig egentligen. I flaskan är det ju jättefint. Men på mig blev det verkligen fult. Jättefult. Och så var formulan hemsk. Funderar på att skaffa thinner för att tunna ut det.
  På dina bilder däremot ser det riktigt fint ut.

 6. Nail Polish Junkie: Jag blir faktiskt avstressad av såna här färger :)

  Pamsan: Hm, kanske var därför jag mixtrade med den.. minns inte :) men har nåt vagt minne av att det inte var så fint på. Originalet alltså. Måste köpa ett och testa igen :D

  Sminkan: Tack, jag tycker också det :)

  NailsByNoir: Merci ;)

 7. Vad tror du om Classic Camel på riktigt sommarbruna händer? Jag tror det är en sommarfärg, funkar inte på vinterblek hy. Det måste varit därför jag började mixtra…

Jag blir jätteglad av kommentarer och uppskattar varenda en! För enkelhets skull svarar jag i samma tråd.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s