Barielle June Bug – Avatar Herpes?

Ikväll tog jag av mig egyptenflaggan som prytt min ringfingernagel i snart två veckor. Två veckor! Visst är det nästan ofattbart länge? Jag tar det som ett gott omen, en mer än tiodagarsnagel utan märkbart slitage är nästan ett underverk.

Jag har fått lite roliga lack i brevlådan och det första jag måste testa är såklart – herpeslacket! Alltså Barielles June Bug, av Alizarine liknad vid herpes, en liknelse som jag är mycket förtjust i. Jag är superförtjust i lacket också, hur kan ma ine älska något som är så fulsnyggt?

Today I removed the Egyptian flag that has been keeping my ring finger company for almost two weeks without chipping. Isn’t that amazing, that long with no tip wear even! I choose to see it as a good omen. A polish omen for democracy.

Today I’m trying out one of my newest polishes, the one made famous by Alizarine as the herpes-polish. I’m smitten, how can you not like something this ugly?

Collection: Wildflower
Application
: I’ve heard that this is hard to apply and gloppy, but I didn’t notice anything like that. This is two coats with budget top coat, I’m all out of SV.
Dry time: Normal
Finish & colour: Avatar Herpes. It really is, and I love it. Slate blue with sublte turquoise shimmer that only shows in daylight, and red glitter.
Total: 4/5
Curiosity of the day: Only one of the Seven Wonders of the World still survives: the Great Pyramid of Giza.

11 thoughts on “Barielle June Bug – Avatar Herpes?

 1. Jösses, vilka obehagliga associationer ni har för er! Fast just avatarherpes var ju lite kul.
  Glittret var för osynligt för mig. Jag ville ha meeer! Annars tyckte jag att det var bara snyggt, inte fult alls…eftersom herpers never crossed my mind.

 2. Haha :D Jo jag hade nog också tyckt glittret var för glest om det inte vore för herpesassociationen. Nu älskar jag det! Tänk att en könssjukdom faktiskt kan föra nåt bra med sig!

 3. Jag hade otur att få en seg flaska. Den var hemsk att måla med. Jag hade säkert gillat lacket mer om det inte var så tjockt. Kanske får testa med thinner. Snyggt på dig i vilket fall och Avatarherpes…klockrent! :)

 4. HAHA!!! Så rätt!!! Jag har också detta lack och jag tycker att det är riktigt snyggt, lite synd bara att det är så lite glitter och att skimret inte är så tydligt :) Jag har en kompis som är jätteinne på avatar så jag ska ta på mig detta nästa gång jag ska träffa henne… :D

 5. Sminkan: gles herpes :) jo jag håller med, det kunde varit mer.

  Pamsan: Testa med thinner! Jag är så glad att jag fick en bra flaska, det verkar finnas en dålig batch därute…

  Annie: Haha gör det! Smitta henne med avatarherpes :D

 6. Något ovanlig färg, men jag gillar den. Jag är ute efter ett mavala-lack(Agena), var hittar jag den? i Sthlm?. Helgens naglar(tår) har varit Mavala(Las Vegas). Var i dag på stan o såg att det kommit en ny OPI-lackserie(Perry).

 7. Hm.. Agena har jag aldrig hört talas om, är det ett säsongslack kanske? Kika på tradera vetja! Jag har inte sett det i Sthlm, men jag googlade det och ack vilken fin sommarfärg..
  Du tänker på Katy Perry? Googla den, finns massor av snygga swatches :)

Jag blir jätteglad av kommentarer och uppskattar varenda en! För enkelhets skull svarar jag i samma tråd.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s