Viva la Diva 76 och filmvisning

Imorgon visar Klarabiografen dokumentären jag gjorde i Kapstaden för två år sen. Det ska bli riktigt kul att se den på stor skärm igen men samtidigt är det förbannat nervöst. Det spelar ingen roll hur nöjd jag än är med vad vi lyckades åstadkomma med det material vi hade, när man väl sitter där och ser den samtidigt med en publik ser man bara alla småfel och ältar dem in absurdum och hoppas ingen annan ser dem.

Jag tänkte peppa mig själv med ett riktigt lysande turkost fyrtorn till nagellack imorgon. Vad tycker ni? Det här är en glömd favorit från förra vintern tror jag, eller kanske förrförra. Det känns som att ha en bit av Röda Havet på naglarna. Är det någon som kan tipsa om en dupe till detta?

Kollektion: Ingen aning
Formula/applicering: Tre lager trollade bort fläckarna. Inget topplack.
Pensel/kork/flaska: Mja.. Viva la Divas logga får mig att tänka på billiga plastiga barnschampoflaskor i form av disneyprinsessor. Annars har jag inget emot förpackningen.
Torktid: Normal
Hållbarhet: ca 2 dagar
Färg: En turkosblå skönhet packad med skimmer i samma färg och lite djupgrönt. Kan ett hav glöda?
Helhet: 4/5

Tomorrow Klarabiografen in downtown Stockholm will show the documentary I shot in Cape Town two years ago. I’m really happy but at the same time nervous, I’m a perfectionist and I just know I’ll be sitting there noticing all those silly little mistakes. Me and my colleagues will hold a little discussion afterward and I was thinking of wearing this turquoise beauty on my nails. What do you think? This is and old favourite from Swedish budget brand Viva la Diva, goes by the number 76, a three coater, no top coat. I love it, packed with turquoise shimmer and also a little emerald green. Do you know any dupes?

14 thoughts on “Viva la Diva 76 och filmvisning

 1. Oj vad häftigt det måste vara att få se sin egen film sådär! Jag kan verkligen förstå att du är nervös, men det går nog jättebra. Och lacket är suprefint också ^^

 2. Vad spännande med filmvisningen. Berätta mer? Jag vill veta. :) *nyfiken*
  Lacket var döläckert. Kommer nog inte på en dupe på rak arm. Undrar om Barielle – Decadence kan vara lik. Säkert ingen dupe men kanske lite lik.

 3. Sarah: Få se vad du tycker om det irl :)

  Annie: Det är en av mina favoritkänslor :) Ska släppa nerverna och bara ha kul!

  Nailspotting: Allt blir roligare med fint nagellack :)

 4. På dina bilder påminner det om Zoya Charla nästan, men Charla är mer foil. Hm, jag har nog det där lacket men jag har inte använt det på länge. BeYu har ett rätt likt i så fall och jag undrar om inte Misa Ben Her är rätt likt.

 5. Pamsan: Oj jag vet inte var jag ska börja. Den handlar om ett väldigt blandat gäng ståuppkomiker i Kapstaden, mycket backstage, mycket om hur och vad man kan skämta om vad gäller rasfrågor osv. Komedin blir nästan ett verktyg att bearbeta arvet med. Vill du veta mer berättar jag gärna! Kanske kan ordna så den finns att se online.

  Sanna: Ska definitivt kolla aqua! Låter lovande.

  Nailtastic: Visst är det vackert! Jag blir glad av det. Det är jättekul att få se sin film på storskärm! Vi hade premiären på filmhuset, härlig filmlokal, det är en dag jag aldrig glömmer :) Hoppas det blir lika lyckat imorgon!

 6. Jättefint viva-lack, ska i väg o se om man hittar det, jag köpte ett blått(nr 74) viva la diva lack för några veckor sedan, har inte testat det än men kanske i kväll då naglar o tånaglar skall målas om. Jag har just nu Mavala(Ankara)på naglar o tår!

 7. Hoppas du hittar det! 74 tror jag jag har kollat på, mörkt blått visst? Ankara känner jag igen till namnet, men jag minns inte hur det ser ut :(

Jag blir jätteglad av kommentarer och uppskattar varenda en! För enkelhets skull svarar jag i samma tråd.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s