Om nya layouten

Jag tror min nya blogglayout kommer bli riktigt bra! Har suttit och grejat med koden nästan hela natten igen. Trodde väl aldrig jag skulle bli html-frälst men jäklar vad kul det är! Nästan så jag vill byta utbildning och bli webbdesigner istället.
Nu undrar jag hur ni skulle vilja ha det? Vill ni ha en helt färdig blogg eller står ni ut med att jag fixar och tricksar med detaljerna och rättar till småfel allteftersom? För den nya är i stort klar nu, förutom ett par klurigheter som till exempel att bloggarkivet inte vill hamna i rätt flik och att headern är  lite för långt ned, men jag är så ivrig att byta.  
Vad tycker ni?

5 thoughts on “Om nya layouten

 1. Jag är också nyfiken, så jag vill gärna se resultatet! ^^
  Jag tycker också att det är väldigt roligt att hålla på att pilla med HTML-koder (bara man har en färdig att utgå ifrån, jag orkar inte ens försöka skriva helt från början) men jag vet inte om man kan göra det i wordpress utan att behöva betala…

 2. Annie: Färdig kod att utgå från är ett måste för mig med. Tänkte byta till WP men lät bli just för att man måste betala för det.. :(

  Sarah: Då gör jag det!

 3. Ursnyggt!

  Visst är html roligt!? Jag håller just nu på att försöka lära mig Javascript också. Trodde väl aldrig att jag skulle koda men jag skyller på min programmerare till make :)

  (ps. Förstår att du håller på och grejer fortfarande med layouten så du har säkert koll på att “rubrikraden” längst upp med brands etc inte visas ordentligt i IE8. Den ser bra ut i Chrome men i IE lägger sig rubrikerna över varandra. ds.)

 4. Oh har du en sån make! Vad praktiskt! Jag hade ingen aning om att den inte funkar i IE8 men visste att nedscrollningen inte funkar i IE7…. mycket skumt, vet inte hur jag ska lösa det ännu.

Jag blir jätteglad av kommentarer och uppskattar varenda en! För enkelhets skull svarar jag i samma tråd.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s