Head2Toe no more?

Är det någon som vet vad folket på Head2Toe håller på med? Jag hade klickat ner ett par CG i kundkorgen för några veckor sen men började vela när jag skulle betala så beställningen fick vila lite. När jag gick in igen för några dar sen stod det följande i en liten minimal röd text under CG-loggan:


Does anyone out there know what the people at Head2Toe are up to? Why have they stopped catering to us outside the US? I need my fix…

13 thoughts on “Head2Toe no more?

 1. Det låter märkligt, har du mailat dem? jag har bara handlat från transdesign och där stod det att Orly endast skickas inom USA, men det funkade att köpa ändå tydligen.

  • Jo har mailat, men har inte fått något svar än. Intressant det där med Orly, så det kanske går ändå… chansar nog om mailsvaret dröjer.

 2. Det där upptäckte jag för några dagar sen också. Det har hänt en gång tidigare. Testa att maila dom. Ibland skickar dom till Sverige iaf…om man ber snällt. :)
  Annars får du beställa från 8ty8.

  • Har det hänt förut! Yay, det finns hopp. Jo jag har mailat, bad jättesnällt :) Har kollat 8ty8 men hälften av det jag vill ha är out of stock såklart. Inget instant gratification här inte :) Men tack för tipset!

 3. Men herregud, inte undra på att det aldrig kom några uppdateringar från dig, du är ju på ny adress! Bloglovin’ är farligt på det sättet. Men bara sitter och väntar sig att uppdateringarna ska komma flygande som stekta sparvar rätt in i munnen.
  Jag hade inga problem med layouten på din förra sida dock.

  • Haha jag undrade just var du tagit vägen :D Jo jag gav upp htmlprojektet, men stortrivs här på WP. Så fixa bloglovin nu så jag vet var jag har dig!

 4. Pingback: News from Head2Toe « Lacky Nails

 5. Lade en order i förrgår hos H2T på totalt sex nagellack. Såg också texten om att de inte skeppar China Glaze utanför USA, men jag chansade ändå och beställde tre lack fr CG. De får väl ta bort varorna annars tänkte jag. Fick idag orderbekräftelse på att de har skickat alla lack, inkl CG, så det är väl bara att beställa på som vanligt då? Antar att de vill sälja av alla lack internationellt, men låtsas hålla ryggen fri gentemot CG genom texten, sedan kan väl inte CG kontrollera att det efterlevs? :)

Jag blir jätteglad av kommentarer och uppskattar varenda en! För enkelhets skull svarar jag i samma tråd.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s