TD-strul?

Är det nån mer som upplever att Transdesign strulat i helgen? Lägger jag till mer än tre lack i korgen försvinner det längst upp på listan mm. Wtf, jag vill ha mer än tre lack…

6 thoughts on “TD-strul?

  • Jamen just det! Det måste vara därför. Vad skönt att det funkar! Ska garanterat testa nailsupplies.. hm vad blir det för förkortning där… NS!

 1. Ursäkta mig, blev kraftigt nyfiken av mig vilka lack du beställt därifrån, själv har jag funderat också att beställa där, alt från head2toe. Var hittar jag OPI-lack till överkomliga priser? Vad kostar frakt o tullavgift om man beställer utomlands?

  • Jag tror du kommer bli glad över lacken jag beställt :) Det är en massa rosa! Jag vet inte om du minns att jag inte alls gillade ceriserosa lack, jag tror det var Ahoy du skrev att du hade på tårna… men nu är jag omvänd och har beställt bl a Ahoy, Strawberry Fields och så ett par neutrala lack som jag behöver på en resa där jag ska vara lite… proper ;)

   Jag brukade handla mina OPI på transdesign.se (TD) men nu har de flyttat sin OPIhandel till nailsupplies.us som jag inte testat ännu. Annars brukar jag köpa hos säljaren Nagelglädje på Tradera, hon är fantastisk! Jag har inte testat h2t men däremot http://www.8ty8beauty.com/ men jag gillar inte deras inpackning, de har löjligt mycket tidningspapper som stoppning som ju höjer frakten… och paketet blir så stort att det inte går ner i brevlådan.

   Jag har faktiskt aldrig åkt på tull, men jag beställer aldrig mer än 6 lack åt gången. Frakten är det bäst att maila och fråga, men den brukar ligga på ca 20 USD för 6 lack. Det brukar bli ca 30-40 kr per lack inkl frakt för mig. Och så har jag skaffat paypal, det känns säkrare än att lämna ut sitt kortnummer.

Jag blir jätteglad av kommentarer och uppskattar varenda en! För enkelhets skull svarar jag i samma tråd.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s