Kleancolor Metallic Red

Ni vet de där dagarna man känner sig som ett östrogenmonster? När humöret skenar än upp än ned och man helst av allt bara vill gå hem och gömma sig mellan soffkuddarna och ha Star Trek-maraton med ett par pralinaskar i famnen? En sån dag rekommenderar jag det här lacket. Det är ett perfekt sällskap hela vägen från skithumöret och upp och sen ned igen, och det lägger sig perfekt på nageln med bara ett lager.

This polish is the perfect companion on a bad day. And it’s a one-coater!

Collection: I have no idea, aren’t the all the Kleancolors a permanent line?
Application: One, yes, one coat!
Dry time: Slow.
Finish & colour: Metallic raspberry. Dark ruby raspberry.
Total: 4,5

8 thoughts on “Kleancolor Metallic Red

 1. Löv it! Så vackert såååå.

  Fina bilder du får till. Vart har du köpt din belysning? Var det dagsljusbelysning du hade skaffat? Har en typ av belysning hemma men känner att det blir för gult ljus.

  • Visst har jag lovat dig en bild på min fotohörna? Förlåt! Senil…förklarar istället. Har köpt belysningen i Egypten, två dagsljusglödlampor men det står inte vad det är för temperatur på ljuset, bara “daylight”. Det ska vara mellan 5000-7000 Kelvin för att slippa gulstick eller blåstick. Har letat i Sverige men inte hittat några prisvärda.. men kolla på fotobutiker online! Sen har jag kritvitt nylontyg som hänger från väggen och ned över skrivbordet. Det svåra är att inte få för tydliga reflektioner av lamporna i nageln så jag testar att täcka dem med bakplåtspapper.. Men det är skitdumt ur brandsäkerhetssynpunkt så jag letar alternativ..
   Nästa gång jag åker till Egypten kan jag ta beställningar på glödlampor :) de kostar typ 40 spänn där mot ca 200 här..

   • Ahaaa! Egypten alltså. :) Ska du dit snart?

    Det är verkligen mycket pill för att få till rätt belysning. Själv har jag ingen systemkamera men jag tror att min digitalkamera ska räcka till om jag bara får till rätt belysning. Det jag saknar mest är nog riktigt bra närbilder. Ju mer man håller på att blogga och fota desto mer petig och självkritiskt blir man, har jag märkt.

    Just nu fotar jag under ett gammalt lysrör som fanns i huset när vi flyttade in. Ok, men inte perfekt.

    • Direktimport :) Reser alltid med kort varsel men jag säger till i förväg!

     Det ÄR pilligt med belysning. Har inte heller systemkamera utan en gammal coolpix från 2003. Jag är nästan alltid irriterad på mina bilder, önskar jag kunde ta närbilder som till exempel Nihrida eller Temptalia, så fantastiskt bra belysning och skärpa de har! Men jag har faktiskt aldrig tyckt att dina bilder har dålig belysning, tvärtom, tycker du tar fantastiskt snygga bilder. När jag vill få en känsla för hur ett lack ser ut på handen går jag alltid till din blogg.

Jag blir jätteglad av kommentarer och uppskattar varenda en! För enkelhets skull svarar jag i samma tråd.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s