Essie – Haute as Hello

Haute as Hello är ett riktigt somrigt lack, nästan så det känns lite märkligt att ha på sig det nu. Jag kan känna mig obekväm i rosa neonlack (det här är en halvneon) för det får mig att tänka på karaktären Snookie från Jersey Shore, och det är verkligen inte något jag vill associera till när jag kollar på naglarna. Men detta är inte en Snookie-nyans. Det är en underbart mjuk laxorange skönhet som trots att den är len och liksom mjölkig ändå klöser en på ögat litegrann. Fast på ett bra sätt :) Formulan är hemsk, tre vattniga lager och överlack för att få upp glansen (neonpigment ja). Men den är värd applikationsjoxet.
Har ni någrot märkligt associationsjox som min Snookie-grej, eller är det bara jag som är lite.. eljest?

Haute as Hello is one of those super summer polishes, in my book. Almost feels weird to wear it now. Sometimes I can feel a bit uncomfortable wearing pink neons (this is a semi-neon) because they make me think of that girl Snookie from Jersey Shore and I don’t want to think of her when I look at my nails… But this isn’t a Snookie-shade. This is salmon, gorgeous soft but in-your-face orange toned salmon. Yum! Three coats, awful watery formula, but it’s worth it. 

Tunnelbana OTD:
Kungsträdgården station.

6 thoughts on “Essie – Haute as Hello

 1. Haha, jag har ju svårt för ljusa/vita kritaktiga lack. Dras tillbaka till tonåren då jag av någon konstig anledning ibland målade naglarna med Tipp-Ex. Eh… Dock har jag lite svårt med HaH för jag tycker det är så skrikigt på mina naglar. Det är väldigt snyggt på andra men inte på mig :)

  • Nä gjorde du också det?!!! Jag med :) Men jag har tvärtom en förkärlek för ljusa lack, de påminner mig om min glada ungdom tror jag :D

   HaH är en sån där svår nyans, jag är så lycklig över att den funkar på mig. Peachy Keen gjorde det inte… men nu har jag en ersättare.

 2. I really love that shade. :) I wonder if it’s close to Barry M’s Flamingo Pink…

  And your subway pictures really are amazing. It’s strange what you can see and find in the city.

  • I don’t have any Barry Ms at all, but I’m thinking of ordering some. If I’m in a pink phase I’ll probably order FP just to check :) But from pics I think FP is less orange than HaH.

   I love seeing things through a lens, it really transforms the world no? Makes one notice new things!

 3. Pingback: Länkkärlek « Maskara med K

Jag blir jätteglad av kommentarer och uppskattar varenda en! För enkelhets skull svarar jag i samma tråd.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s