Favvovecka dag 2: Claire’s – Happy/Earthy

Favourites week! Giving some extra love to the polishes I’m afraid to run out of.

.
.
Idag har jag plockat fram Claire´s gröna mood-lack, som ska växla mellan ärtgrönt och solgult. Första gången jag använde det blev jag grymt besviken. Det hände ju absolut ingenting! Bara en lite smutsigt ärtgrön färg som visserligen är fin i sig, men inte skiftade ett smack. Tills jag ställde mig att diska och naglarna på en sekund vart illgula. Nu menar jag alltså så gott som neongult! Färgen skiftar verkligen vid temperaturskillnader och jag är jättespänd på att använda det i sommar och se hur det blir i solen.

Formulan är dock horribel, det är rinnigt och fläckigt och knölar sig om man inte väntar upp till en hel minut mellan lagren. Och det kräver minst 3 lager för att bli jämnt, här har jag 4. Har inte testat det med överlack, tänker att det kanske funkar som “isolering” mot temperaturförändringarna? Klart i alla fall är att jag vill ha alla Claire´s moodlack, varenda ett! Har lekt med vatten i olika temeraturer för att få fram skiftningarna på fotona, det kan se lite blött ut på vissa av bilderna.

Today’s favourite is the Claire´s mood polish that is supposed to shift between grass green and sunflower yellow. The first time I wore this I was incredibly disappointed, until I began washing the dishes and the green instantly turned super yellow. Almost neon! I adore it! Even though the formula is horrible, goes on patchy and watery, sheer, this is four coats with no top coat. But just look at it..! I played around with hot and cold water when taking these pics, that’s why they look a little… moist.

.
Tunnelbana of the Day:
Sundbyberg, blue line.

.

18 thoughts on “Favvovecka dag 2: Claire’s – Happy/Earthy

    • I think it will be perfect for summer! Wonder what colour it will become in sunshine..
      Glad you like the pic! It’s fun to play with water :D

  1. Vad kul! Jag har ockå på mig ett moodlack i samma färger fast från Ylin. Formulan är horribel med vad jag gissar är någon slags olja/vätska som bildar små kratrar/bubblor i lacket. Gör dessutom ingen skillnad om man rullar lacket i händerna eller låter bli innan man målar. Men effekten funkar som den ska.

    • Jag fick också små kratrar, undrar vad det är i egentligen.. för mig blir det inte heller nån skillnad som jag rullar, ingen alls.

Jag blir jätteglad av kommentarer och uppskattar varenda en! För enkelhets skull svarar jag i samma tråd.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s