Kicks – Gröna Lund

Idag bjuder jag på några arkivbilder från i april, på vad som kan vara sommarens grönaste lack. Med det finaste namnet. Jag är inte mycket för nöjesparker, bergochdalbanor skrämmer livet ur mig och köer är det värsta jag vet… Men Lustiga Huset är jag svag för! Det kanske är dags att ge Grönan en ny chans i sommar?

Det här är två lite patchiga lager, och med Seche Vite ligger torktiden på ca 10 min. Det är inte en neon, men bra nära och det kanske finns en smula neonpigment i. Jag misstänker att det är en dupe till Color Club Twiggie, är det nån som har båda?

Today I post some archive pics from April. This could be the greenest polish of this summer, plus it has the cutest name! Gröna Lund is the amusement park of Stockholm and it translates to something like Green Grove.

This is two rather patchy coats, and with Seche Vite it dries in about 10 minutes. It’s not a true neon but I bet there is some neon pigment in there. Also, I’m pretty sure it’s a dupe of Color Club Twiggie.

Subway of the Day: Trilobite fossil of Kungsträdgården station.

16 thoughts on “Kicks – Gröna Lund

  1. Så fint, så fint. Jag har Twiggie men inte detta men kan tänka mig att de är lika.

    Jag älskar berg- och dalbanor. Liseberg besöks en gång varje år och jag åker alltid den där hemska stora gungan trots att jag får dödsångest varenda gång. :D

    • Har haft twiggie på önskelistan länge, och nu vill jag ha det för att jämföra!

      Hehe jag är nog en riktig räddhare jag, tar mig en hel dag att hämta mig från dylika upplevelser. Tacka vet jag nyckelpigan :D :D

Jag blir jätteglad av kommentarer och uppskattar varenda en! För enkelhets skull svarar jag i samma tråd.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s